2010-08-17 16:37:34• hírek • Szatmar.ro

Özil biztosan a Real Madridé

A királyi gárda kedden hivatalosan is bejelentette a német sztár leigazolását.

A Real Madrid nyerte a versenyfutást a Barcelonával szemben, legalábbis ami a Mesut Özil leigazolásáért folyó harcot illeti: a királyi gárda kedden jelentette be hivatalos oldalán, hogy leigazolta a Werder Bremen fiatal sztárját, amely tényt a „muzsikusok" is elismertek.

„Ezzel tiszteletben tartjuk Mesut kérését, aki már most meg szerette volna tenni a következő lépést pályafutásában", nyilatkozta Klaus Allofs, a Werder sportigazgatója.

Az átigazolási díjat egyelőre nem hozták nyilvánosságra, de spanyol sajtóértesülések szerint ez 15 millió euró körüli összeg lehet. A mindössze 21 esztendős középpályás, akit idén a világbajnokság ideális csapatába is beválasztottak, 2008-ban 4 millió euró fejében tette át székhelyét a Schalkétól Brémába.

Ha már a költözésnél tartunk, spanyol szakértők szerint Özil leigazolása azt is jelenti, hogy a holland Rafael van der Vaartnak mindenképpen mennie kell Madridból. A török származású, 17-szeres német válogatott középpályás mellesleg a Real hatodik idei igazolása Sergio Canales (Racing Santander, 6 millió euró), Angel Di Maria (Benfica, 25 millió), Pedro Leon (Getafe, 10 millió), Sami Khedira (Stuttgart, 14 millió) és Ricardo Carvalho (Chelsea, 8 millió) után. Amennyiben a fenti számokat hivatalosként fogadjuk el, akkor a Real Madrid idén már 78 millió elköltött eurónál tart.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: